Fyra veckor/Four weeks

Igår fick jag hjälp av min kära syster och ta bilder på valparna. Veckans vägning, kloklippning och fotografering är gjord :)
Nu är dom små minimonster då tänderna har kommit på dom allihop och det bits för fulla muggar och det är inga små tjuvnyp utan dom små monstrerna bits hårt. Det är ett evigt städande och tvättande. Det är som en god vän till mig sa idag "Du slutar ju inte städa alls egentligen förrän valparna har flyttat".
 
Esme har fått träna lite idag och det lyser om hela henne när hon äntligen kan få komma igång sakta med säkert igen. 
 
Valplådan är borttagen så dom har hela valprummet fritt att skita ner och springa runt i. Pappa Rufus har fått hälsa på Pumbaa men Rufus är inte allt för imponerad ännu då han tycker att valparna mest är rätt äckliga små kryp som han kan vara utan. 
På tal om pappa Rufus så är han numera kastrerad så han springer runt med tratt här hemma, är inne på sin tredje tratt nu. Av någon underlig anledning går alla sönder när han springer in i allt.
 
Här har vi även haft celebert besök av Hans och Marianne som har Prince (Rufus son från Gentle Art´s kennel). Alltid lika trevligt när dom är här, så himla härliga. Grillning i lördags hemma hos Chatrine ihop med dessa goa värmländningar, Nina och Kimberly (min extradotter). Idag blev det en sväng till Herrljunga brukshundklubb för lite Rallylydnadsträning.
Finbesök även av Therese som var här fredag-lördag för att hälsa på sin kommande valp vilket ännu inte är bestämt vem det blir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postat av: Kiki Magnusson

Så det var därför baconosten barar försvann :)

2013-09-09 @ 22:13:55



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback